14 Ocak 2013 Pazartesi

VALİ ABDULKADİR YAZICI'NIN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI


Kamuoyu adına;  hassas, ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen,  hiçbir tesir altında kalmaksızın görevlerini tarafsız, güvenilir ve objektif olarak yürüten basın çalışanlarımız, demokratik toplumların ayrılmaz bir parçasıdır.
Basın çalışanları; Cumhuriyetimizin kuruluşundan günümüze kadar Büyük Türk Milletine önemli ve yararlı hizmetler vermiş, bilgilendirme yoluyla kamuoyu oluşturma görevini yerine getirerek demokrasinin vazgeçilmez temel unsurları arasında layık olduğu yerini almıştır.
Diğer taraftan,  ilimizde görev yapan yazılı/görsel yerel basın-yayın kuruluşu ve ulusal haber ajansı çalışanları Orta Anadolu'nun bu güzel kenti Yozgat'ımızın sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesinde gayret göstermekte, ilimizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkânları ölçüsünde kamuoyunu bilgilendirerek  katkıda bulunmaktadırlar.
Bu vesileyle, ilkeli, tarafsız, güvenilir yayınlarıyla kamuoyunun güçlü ve gür sesi olan, basın meslek ilkelerine bağlı tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, aile yaşantılarında mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder