23 Ocak 2013 Çarşamba

Akdağmadeni’nde “Kutlu Doğum Haftası” Etkinlikleri Düzenleri



Peygamber Efendimizin hicri 1442. Doğum günü vesilesiyle Belediye Kültür Merkezinde “Kutlu Doğum Haftası” etkinliği düzenlendi.
İlçe Belediye Kültür merkezin de düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı H.Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, Oluközü Belediye Başkanı Halit Acun, AKSEV Başkanı Cengiz Gözalan ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Etkinliğe Konuşmacı olarak Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Pr. Dr. Ahmet Bedir katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Pr. Dr. Ahmet Bedir  konferans verdi.
Bedir , “Hz Hatice ve Hayatı” konulu verdiği konferansta kişisel özelliklerine ve aile hayatına değinen Bedir, Hz. Hatice’nin maddi manevi kendini yetiştirdiğini ve entelektüel bir kadın olduğunu söyledi. Herkesin bir arada yaşayıp sürdürdüğü bu hayatın sonunda tek başına sorgulanacağına dikkat çekerek konferansına son verdi.
Programda, Hz. Muhammed'in hayatının konu edildiği "Sonsuz Nur" adlı kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere hediyeler verildi. Program İlahi ve şiir dinletilerinin ardından son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder