29 Ocak 2013 Salı

İMAM HATİP MEZUNLARI YEMEKTE BULUŞTU


İlçemiz Akdağmadeni 1985-88 İmam Hatip Mezunları Ak Parti İlçe Başkanı
Adem Darımla'yı ziyaret ederek düzenlenen akşam yemeğinde bir aya geldi.
1985-88 İHL Mezunları Bir arada

Düzenlenen yemeğe,  Ak Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, Açık Öğretim Lisesi Müdürü Osman Özdemir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında görevli Bakan Danışmanı Mahmut Ballı, Avukat Ali Rıza Turhal, Mamak Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ali Bozdağ, Eğitimciler Birliği Sendikası Şube Başkanı İlhan Eranıl, TİKA Uzmanı H. İbrahim Erbir, İşadamları Bilal Aydın ve Yusuf Yazan, Başbakanlık Çalışanlarından Eyüp Sevinç katıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Adem Darımla yaptığı açıklamada; Ankara'dan ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran ve aynı zamanda 25 yıldır hiç bitmeyen dostluk bağımızın bizleri bir araya getirmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür etti.
Darımla; Ayrıca İlçemize bağlı Ortaköy Köyü Muhtarı Helmi Demirel'in Daveti üzerine, teşkilatımıza ziyarette bulunan arkadaşlarımızla köye ziyarette bulunduklarını,  uzun yıllardır her bayram ve kış aylarında açılan Köy odalarını bizlere açarak çiğköfte ikramında bulunduklarını,  köy halkı ile bir araya geldiklerini söyledi.
Açık Öğretim Lisesi Müdürü Osman Özdemir; Bulunduğumuz bu ziyarette bizleri yalnız bırakmayan Sayın Adem Darımla'ya, Ortaköy Köyü Muhtarı Helmi Demirel'e ve Bizlere davet ve ikramlarından kaçınmayan Ortaköy Köyü halkına teşekkür etti.

Haber: Ali Özdemir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder