9 Ocak 2013 Çarşamba

Esnaflara "Dolandırıcılık" Uyarısı


Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro (TDP) Amirliği ekipleri, esnafları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
İlçe TDP Amirliği ekipleri, ziyaret ettikleri esnaflara yaşanması muhtemel hırsızlık, dolandırıcılık olayları hakkında alınması gereken önlemler hakkında bilgiler verdi.
İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran ekiplerinin, suçları önlemede toplumsal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, toplumun tüm kesimlerinin katılımını sağlayarak polis teşkilatınca halka sunulan güvenlik hizmetlerinin verimlilik ve etkinliğinin artırılmasını amaçladıklarını söyledi.
Özellikle kendisini polis, hakim, savcı gibi tanıtan dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten Oran, sahte para, yankesicilik, dolandırıcılık ile ev ve iş yerlerindeki hırsızlık olayları hakkında da esnaf ve vatandaşları bilgilendirmeye çalıştıklarını dile getirdi.
Sık sık esnafları ziyaret devam ederek bilgilendirdiklerini anlatan Oran, TDP Amirliğinin, vatandaşın her türlü dert ve sıkıntılarına çözüm bulmak ve yaşanması muhtemel üzücü olayların yaşanmadan önlenmesi için kurulduğunu bildirdi.
Oran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerin her türlü sıkıntıda vatandaşların hizmetinde olduğunu sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder