24 Ocak 2013 Perşembe

PEYGAMBER SEVGİSİ SALONA SIĞMADI


İlçemizde, faaliyetini sürdüren Akdağmadeni Sevenler Derneği (AKSEV) tarafından Peygamber Efendimiz'in (sav) hicri 1442. doğum yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Kutlu Doğum Programı büyük ilgi gördü.

İlçe Belediye Kültür merkezin de düzenlenen programa İlçe Kaymakamı H.Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, AKSEV Başkanı Cengiz Gözalan ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Etkinliğe konuşmacı olarak Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Prof. Dr. Ahmet Bedir,"Hz Hatice ve Hayatı" konulu bir konferans verdi. Konferansta Peygamber Efendimizin kişisel özelliklerine ve aile hayatına değinen Bedir, Hz. Hatice'nin maddi manevi kendini yetiştirdiğini ve entelektüel bir kadın olduğunu söyledi.
Programda, Hz. Muhammed'in hayatının konu edildiği "Sonsuz Nur" adlı kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Program ilahi ve şiir dinletilerinin ardından son buldu.
Yerel Medya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder