9 Nisan 2013 Salı

Şehit Polisler İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu


 Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri, şehit polisler için okutulan Mevlid-i Şerif ile başladı.
Akdağmadeni Merkez Haseki Camisi'nde okutulan mevlid-i şerife, İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran, İlçe Emniyet Amirleri, Polis Memurları ve vatandaşlar katıldı. Polisin başarısının sadece yakaladığı suçlu sayısı ile değil aynı zamanda halktan aldığı destekle de ölçüldüğünü ifade eden Oran, ilçe halkına kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Oran, Polis Haftası'nı düzenleyecekleri çeşitli etkinlikle kutlayacaklarını söyledi.
Merkez Haseki Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerif'in ardından İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran ve Akdağmadeni İlçe Emniyeti çalışanları ebediyete intikal eden şehitleri mezarı başında anarak şehitlerin mezar başlarına gül bıraktılar.
Her yıl 5- 10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünün, bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirten İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran, 10 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kutlama ve tebriklerin kabul edileceğini ifade etti.

1 yorum: