9 Nisan 2013 Salı

Akdağmadeni'nde 54 Kosgeb Kursiyerine Sertifikaları Verildi



Akdağmadeni Belediyesi, KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gençlere yönelik düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" konulu eğitimini tamamlayan 54 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Akdağmadeni Belediyesi, KOSGEB ve Genç Girişimcilerin düzenlediği hibe destekli girişimcilik programını tamamlayan kursiyerlere Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'ın katılımıyla sertifikaları verildi. Akdağmadeni Belediye Meclis salonunda düzenlenen törene Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ve kursu tamamlayan vatandaşlar katıldı.Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ticarette en önemli unsur itibardır. Girişimci faaliyet göstereceği alanda itibarını koruduğu sürece hangi meslek kolunda olursa olsun öncülüğünü koruyabilir.
Daştan, Akdağmadeni Belediyesi imkanları dahilin de bize düşeni yaparak, sizlere bu belgeleri kazandırarak içinizdeki girişimci ruhunuzu çıkarttıysak ne mutlu bize diye konuştu.
Konuşmanın ardından Daştan, girişimcilik sertifikasını kazanan 54 girişimciye sertifikalarını vererek, ticaret hayatında başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder