12 Nisan 2013 Cuma

"Peygamberin Hayatı" Konulu Bilgi Kültür Yarışması

Mehmet Kaplan Ortaokulu Yozgat İl Birincisi

Yozgat'ta çevre ilçe birincilerinden düzenlenen Ortaokullar arası "Hz. Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak" konulu bilgi-kültür yarışma finali Akdağmadeni Mehmet Kaplan ortaokulunun birincilik derecesiyle son buldu.
Yozgat Akdağmadeni'nde Ortaokullar arası düzenlenen, "Hz. Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak" konulu bilgi-kültür yarışmasında İlçe birincisi olan Mehmet Kaplan Ortaokulu, Yozgat'ta düzenlenen ilçeler arası bilgi kültür yarışmasında dereceye girerek İl birincisi oldu.
Yozgat'ta düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri "Hz. Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak" konulu Bilgi Kültür yarışmasının İl finalleri, 14 ilçenin ve Merkez ilçenin katılımıyla gerçekleşti.
Gerçekleşen bilgi yarışmasında ortaokullar kategorisin de Akdağmadeni'ni temsil eden Mehmet Kaplan ortaokulu İl birincisi, Liseler kategorisinde Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi ise İl İkincisi oldu.
Düzenlenen törende konuşan Mehmet Kaplan Ortaokul Müdür Yardımcısı Kenan Önal, Yozgat'ta düzenlenen yarışmanın çekişmeli geçtiğini ifade etti. Önal, "Geçtiğimiz yıl İl İkincisi olan okulumuz bu yıl azmedip çok çalışarak İl birincisi olarak bizleri çok mutlu etti" dedi. Yozgat ve Akdağmadeni'nde Başarının yatarak gelmediğini söyleyen Önal kazanılan bu başarının düzenli çalışmayla gerçekleştiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder