16 Nisan 2013 Salı

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİNDEN DEV BİR PROJE DAHA


Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve 14 Bin 200 metrekarelik alanı kapsayan yeni şehirlerarası otobüs terminal projesi çalışmaları başladı.
Akdağmadeni Belediyesi her yıl olduğu gibi 2013 yılında da değişimine yenilikler katmaya devam ediyor. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan yaptığı açıklamada, 2 yıldır gayret gösterdiğimiz ve modernleşen Akdağmadeni’nin eksikleri arasın yer alan otobüs terminalinin projesinde nihaiyi sonuca kavuştuklarını söyledi. Daştan, Yapılacak olan Otobüs terminalinin Sivas –Yozgat karayolu üzerinde ve Akdağmadeni’nin çıkışında 14 bin 200 metrekarelik alanı istimlâk ederek ön hazırlıklarının yapıldığını söyledi.
            İlçeye yapılacak olan terminalin 2 Bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacağını ve tahmini olarak 6 adet peronun olacağını söyleyen Daştan, Nisan Ayı içerisinde Kamu İhale Kurumundan ihale tarihi alınarak projemizi gerçekleştireceğiz dedi.
            Daştan, Yapılacak olan terminalin Akdağmadeni’nin gelişimine ayak uyduran modern bir terminal olacağını ifade etti.
                        Daştan sözlerini, “Yapılacak olan Otobüs terminalinin Akdağmadeni’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum”  diyerek bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder