13 Mart 2013 Çarşamba

BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu BBP Akdağmadeni teşkilatını Ziyaret Etti.



Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu ve partililer, Akdağmadeni Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ömer Aydoğmuş’u makamında ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Parti faaliyetleri için Sivas’a gittiklerini, bu vesileyle yolumuz üzerinde olan ve merhum Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da ziyaretten kaçınmadığı Akdağmadeni’ne uğramadan geçmediğini hatırlattı, Gündoğdu, Geleneklerimizi devam ettirerek ziyaretlerine devam ettiklerini , Yalova da startı verilen Yerel seçim öncesi hazırlıkların başlamasıyla Akdağmadeni ilçe başkanlığına ziyarette bulunarak Yerel seçim öncesi çalışmalar hakkında Aydoğmuş’dan bilgi aldığını açıkladı. Ayrıca Gündoğdu, Türk Kızılayı İlçe Başkanlığına seçilen BBP İlçe Başakanı Ömer Aydoğmuş’a Türk Kızılayının yapacağı çalışmalar da destek vereceklerini açıkladı.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Aydoğmuş, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu’ya ve partililere teşekkür etti.

Haber: Ali Özdemir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder