28 Mart 2013 Perşembe

Aydoğmuş, Muhsin Yazıcıoğlu’nu Ölümünün 4. Yılında Rahmetle Anıyoruz.


 

Akdağmadeni Büyük Birlik partisi MKYK üyesi Ömer Aydoğmuş, vefatının üzerinden 4 yıl geçen Merhum Muhsin Yazıcıoğlunu’nun Yılı dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Aydoğmuş yaptığı açıklamada,Bu iş bir ihmal ve kazaysa, bu ihmali yapanları içinizde korumayın, onu hukuka teslim edin. Bizim isteğimiz budur" dedi. Bizim için 21’inci yüzyılın Alpereni ve Yiğidi olan Merhum Yazıcıoğlunun Bugün ölümünün 4’ünci yıldönümüdür.Tüm İslam coğrafyasında sevilen bir lider olan Yazıcıoğlu, daima haklı davaların peşinde koştuğunu söyleyen BBP  Akdağmadeni İlçe Başkanı Aydoğmuş, “Merhum Başkanımız Bizim için iyi bir baba, eşsiz bir lider ve aile dostu” olduğunu söyledi.
Aydoğmuş, Muhsin Yazıcıoğluyla iki yıl kadar bir dostluğumuz oldu, 25 Mart 2009 yılında gerçekleştirilen suikast sonucunda Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasıyla ilgili sır perdesinin halen aralanmadığını söyledi. Aydoğmuş, "4 yıl önce helikopterin düştüğünde hepimiz bunun normal bir kaza olduğunu düşünmüştük. Ama sonraki süreçte o kadar şüphe oluştu ki, tüm toplumda Muhsin Yazıcıoğlu öldürüldü kanaati oluştu. Helikopterin üzerinden GPS aletlerinin sökülmesiyle ilgili yetkili birisi şimdi bana diyor ki, 'Onu genelde yaparlar. İşte alırlar satarlar.' yani çalarlar demek istiyor. Kardeşim eğer bu bir çalma işiyse Türk Silahlı Kuvvetleri'nde hırsızların ne işi var. Birisi bunu bana izah etsin. Bu iş Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşme hadisesinin üstünü örtmek için çalınmamışsa, sırf onların dediği gibi bir hırsızlıksa, hırsızın TSK'da ne işi var? Niye soruşturma açmıyorsunuz?" açıklamasında bulundu.
Aydoğmuş, 28 Mart 2013 Perşembe günü merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına ilçede bulunan Büyük Camii’nde öğle namazına mülakin Mevlid-i şerif okutacağını ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder