22 Mart 2013 Cuma

AKDAĞMADENİ’NDE “OĞLUMUN ADI ZAFER OLSUN” ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ YAPILDI


Akdağmadeni’nde Çanakkale Zaferinin 98’in Yıl dönümüne  tiyatro gösterileriyle anıldı.


Akdağmadeni Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi salonunda Gerçekleştirilen tiyatroya, İlçe Kaymakam Vekili Ali Öner, Garnizon Komutanı Yusuf Özkan, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Anma töreni ile ilgi Açılış konuşmasını yapan Kamuran Özdemir konuşmasında, Çanakkale Zaferi, Dünyaya, bir milletin tükendi sanılan gücünün henüz tükenmediğini, tarihteki görevinin henüz tamamlanmadığını, şartlar ne olursa olsun, aha çok şeyler başarabilecek güç ve inancına sahip olduğunu göstermiştir. İngiltere ve Fransa gibi iki büyük devleti tek başına Müttefiki Almanya’dan yardım almadan yenmeyi başaran, Arkasında da dünya siyasi haritasının değişmesine sebep olan Yüce Türk Milletidir diye konuştu.
                Program öğrencilerin “Oğlumun Adı Zafer Olsun” adlı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlanarak son buldu.
                Nazife Nur Dikkaya adlı öğrenci, Bu tür zaferlerimiz sadece zamanı geldiğinde değil, bu zaferlerin Türk milletinin bir bütünlüğü olduğunu ve her daim hatırlanması gerektiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder