25 Aralık 2012 Salı

Kanayan Yaraya Tampon 3-2



Yozgat Amatör Küme Süper 1. Futbol Ligi takımlarından temsilcimiz Akdağmadeni Belediyespor
Kendi sahasında oynadığı Boğazlıyan Pansu Şekersporu yenerek 3 puanı 3-2'lik skorla aldı.

Yozgat Amatör Küme Süper 1. Futbol Ligi takımlarından temsilcimiz Akdağmadeni Belediyespor Kendi sahasında oynadığı Boğazlıyan Pansu Şekersporu yenerek 3 puanı 3-2'lik skorla aldı.
Son 3 maçında Ardı ardına puan kaybetmeye başlayan Akdağmadeni Belediye spor bu haftaki maçında kendi sahasında ağırladığı Boğazlıyan Pansu Şeker'i yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. ilçe stadyumunu dolduran seyirciler tezahüratlarıyla takımlarına destek vererek takımlarını yalnız bırakmadı.
İlk yarıya iyi başlayan temsilcimiz kaybettiği puanları geri kazanmak umuduyla çıktığı sahada iyi bir performans göstererek konuk takıma, kanatlardan pozisyon yaratarak devirmeye çalıştı.  Maçın İlk mutlak pozisyonu konuk takımdan geldi, pozisyonun ardından ataklarını hızlandıran temsilcimiz, kontrollü şekilde rakip sahaya girerek 13. Dakikada Güven Can'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gole golle karşılık vermek isteyen Boğazlıyan Pansu, çok gecikmeden istediği sonucu maçın 18. Dakikasında Yasin Kaygısız'ın golüyle duruma eşitlik getirdi (1-1).   İlk yarının sonlarına doğru oyuncu değişikliğine giden antrenör Hakan Altın 32. dakikada Mehmet Pekmez'i çıkararak yerine Ali Gül'ü oyuna dahil etti.  İlk yarı Takımların Karşılıklı golleriyle berabere bitti.
İkinci yarıya Etkili başlayan Konuk takım Boğazlıyan çok geçmeden ataklarının sonucunu golle süsleyerek takımını Şamil'in röveşata golüyle 62. Dakikada 2-1 öne geçirdi. Çok geçmeden toparlanan Temsilcimiz Akdağmadeni Belediye spor 70. Dakikada Güven can'ın Şık golüyle skor'a denge getirerek durumu 2-2 yaptı. Maçın son dakikalarına kadar eşitlik bozulmazken köşe vuruşundan gelen ortayla Boğazlıyan Pansu oyuncusu Osman Harputlunun ters kafa vuruşuyla kaleciyi yanılttı.Hem kendini hem de takımını yakan bir gole neden oldu ve durumu 3-2 yaparak sahadan yenik ayrıldılar.  
OYUNDAN KOPMADIK
Maç sonrası bir açıklama yapan Antrenör Hakan Altın; “ Kaybettiğimiz puanları geri alabilmek için ataklı oynamamız gerekiyordu, Rakip takıma yaptığımız baskılar sonuç vererek hakkımız olan 3 puanı alarak lige devam ettiğimizi gösterdik.  İkinci yarıda aldığımız pozisyonları gole çevirerek son dakikalara kadar beraberliği ve mücadelemizi sürdürdük ve oyundan kopmadık, Baskılarımızın sonuç vermesi üzerine rakip takıma hata yaptırmaya çalıştık ve o hatada uzatmalardan gelen ters kafa vuruşuyla geldi, Maçı iyi oynayan kazandı” 3 Puan aldığımız için futbolcularımı kutluyorum diye konuştu. 

Haber:Ali ÖZdemir 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder