28 Aralık 2012 Cuma

3. Etap Toki’de Sayı 424’e Çıktı




İlçemiz Akdağmadeni’ne yapılacak olan 3. Etap 176 adet Toki Konut Sayısı 424’e çıktı.
Akdağmadeni’ne yapılacak 3. Etap 176 Adet Toki Konutuna 690 kişi başvuru yapmıştı.Bu başvurunun üzerine İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, Toki İle görüşmelerimiz olacak ve bu sayıyı arttırmak için gayret göstereceğiz demişti.
 İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan İlçemize yapılacak olan 3. etap 176 Toki konutları için 690 başvuru yapıldı, Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile görüşmelerimiz sonucu 176 Adet Toki konut sayısını artırdık . 212’si 2+1, 212’si 3+1 olmak üzere toplamda 424 konut yapılacak ve İlçedeki Toki konut sayımız 712 Adet olacaktır.
Daştan,Akdağmadeni’ne ne söz verdiysek, gerek yerel hizmet, gerekse Hükümet hizmeti ,kat kat yerine getirdik.Akdağmadeni’ndeki 9 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde İlçe Cumhuriyet tarihinden bu yana, en büyük hizmetleri almıştır. Ben Toki Başvurusuna bu kadar talep olmasının sebebini, İlçeye verilen önemi, İlçeye verilen değeri ve yaşanabilir bir ilçe olduğuna bağlıyorum.Yozgat’ın hiçbir İlçesinde 2.Etap Tokiye çıkılmazken, Bizim İlçemizde 3. Etap Toki yapımı için rekor  başvuru aldık . Bu başvurulardaki yoğun talep bize onur ve güven veriyor.
İlçemiz Akdağmadeni’nin Altın yıllarını yaşadığını Belirten Daştan,İlçe halkının Akdağmadeni’nde huzur ve güven içinde yaşadığını, Geleceği parlak bir ilçede yatırım yapmaktan kaçınmadığını dile getirdi.
Daştan İlçemize yapılacak 424 Toki Konutunun yeni yapılacak 4 Yıllık Sağlık Meslek Yüksek Okuluna Gelecek Öğretmen Öğrencilerinde bu sayede konut sıkıntısı çekmeyecek.Bu konuda bize destek veren Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’a ,AK Parti hükümetine ve Toki’ye Teşekkür ederim diye Konuştu.

Haber: Ali Özdemir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder