22 Şubat 2013 Cuma

KIZILAY’DA YENİ BAŞKAN AYDOĞMUŞ




26 yıldır Türk Kızılayı Akdağmadeni şube başkanlığını sürdüren Kemal Şeker in aday olmadığı kongrede tek liste ile seçime giren Mali Müşavir Ömer Aydoğmuş Türk Kızılayı Akdağmadeni Şube başkanlığına seçildi.
Ömer Aydoğmuş yaptığı açıklamada öncelikle 26 yıldır bu kutsal görevi üstlenen ve hizmetlerini esirgemeyerek çalışan Kemal Şeker abimize Türk Kızılayı Genel merkezi adına şükranlarımı sunar ve teşekkür ederim.
Türk Kızılayı toplumun birlik ve beraberlik içerinde güçlerini birleştirerek imkanları harekete geçiren ve insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda her yerde ve her zaman muhtaç , kimsesiz ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun doğal afetler sonucu mağduriyetini gidermek için çalışan ve mağdurun en yakın dostu olan bir yardım kuruluşudur. Türk Kızılayı sadece Ülkemizde değil dünyanın her tarafına uzanmış merhamet elidir. Bu amaç doğrultusunda bizlerde ilçemizde ve bölgemizde imkanlarımızı birleştirerek hep birlikte halkımıza Türk Kızılayının yardım elinin uzatılması noktasında gönül birlikteliği yaparak çalışmalarımızı kaldığı yerden daha üst seviyelere çıkartacağız. Bu sebeple bu kutsal göreve bizleri layık gören Türk Kızılayı delege arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder