22 Şubat 2013 Cuma

Çiftçilere Eğitim Semineri Düzenlendi




Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı Akdağmadeni Şubesi tarafından çiftçilere yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Akdağmadeni Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen seminere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Ayşe Özer Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Yılmaz Ayazlı ve İlçe Satış Sorumlusu Hüseyin İnan, Ziraat Odası Başkanı Eyüp Elmalı, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.
Sorgun Pancar Ekicileri Kooperatif Müdürü Yılmaz Ayazlı, yaptığı konuşmada üreticileri daha kaliteli ürün elde etmesi için bilgilendirdiklerini söyledi. Ayazlı, “Çiftçilerimize en iyi hizmeti vermek için her türlü gayreti gösteriyoruz. Bölge çiftçisine daha yüksek verim ve daha iyi kaliteli pancar almasını sağlamak için seminerler düzenliyoruz. Bölge verim ortalamasını maksimuma çıkartmayı hedefliyoruz. Yozgat ve ilçelerimizde bu tür eğitim seminerleri vererek çiftçilerimizi daha iyi şekilde bilgilendirmek, onlara daha kaliteli ürün elde etmelerini sağlamak için eğitim seminerlerimiz devam edecek.” Dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder